»Gå ind og køb det hele!« Kidd har noget merch, han gerne vil vise dig

»Gå ind og køb det hele!« Kidd har noget merch, han gerne vil vise dig
Kidd. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

Kidd har netop spillet hele otte siddende koncerter i Store Vega, der viste hele rapperens spektrum – fra det skrantende til det sublime. Men dermed er han ikke færdig med 2020 endnu.

Kidd spillede således ny musik til koncerterne, som forhåbentlig udkommer snart, og så har han også udgivet en ny omgang merch, der kan forudbestilles på merch.dk.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er tale om en t-shirt, en hoodie og en tote bag, der alle er beklædt med Kidds yndlings-catchphrase: Buongiorno. Derudover bærer alle genstandende også et yin-og-yang-logo – måske et tegn på, at den karismatiske kunstner er blevet mere zen på sine ældre dage?

Eller måske ikke. Rapperen har i hvert fald promoveret sit nye merch på typisk Kidd-manér: »Gå ind på deres side, se mit nye tøj og køb det hele«, beordrer han således via en Instagram story og tilføjer derefter: »Køb en bid af livsstilen«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af