Premiere: Danske Julie Pavons debutsingle er uimodståelig housepop

Premiere: Danske Julie Pavons debutsingle er uimodståelig housepop
Julie Pavon. (Foto: Mira Campau)

»I feel like a horse / do you feel it too?«, synger Julie Pavon i de allerførste linjer på ’Herd Animals’, og det quirky tekstunivers går smukt i spænd med den housede produktion, der har både pop-feel, søsyge bevægelser og happy-go-lucky-guitar.

Debutsinglen er i den grad noget helt for sig, og så handler den om styrken i venskaber. Musikken har hun lavet i samarbejde med produceren Uffe, der i mange år har slået sine folder i house- og jazzmiljøet.

»Jeg er virkelig spændt på at udgive musik fra det her projekt. Processen har været så naturlig, og den her lyd føles som mig. Jeg håber folk får lige så optur på, som jeg har«, udtaler Julie Pavon til Soundvenue.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 21-årige kunstner er opvokset i Aarhus, men er nu bosat i København, hvor hun arbejder på musik sammen med Uffe. Planen er en ep i fremtiden.

Ud over sit solovirke er Julie Pavon også en del af det nye Aarhus-kollektiv The Secret Life of Trees, der yderligere består af Josephin Bovién, Aggi Dix, Yellow Spoon og Jeremy Troy.

’Herd Aminals’ udkommer officielt på fredag den 16. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af