The Weeknd lukkede L.A. ned med spektakulær optræden – men hvad sker der lige for hans mumie-ansigt?

The Weeknd lukkede L.A. ned med spektakulær optræden – men hvad sker der lige for hans mumie-ansigt?
The Weeknd modtager en pris til American Music Awards 2020. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Det var næsten synd for de andre optrædende til American Music Awards, for The Weeknd tog sin optræden til et helt andet niveau. Sangeren lukkede simpelthen en hel bro i Los Angeles ned og gjorde den til sin egen private scene. The Weeknd spankulere så ned af broen og sang ‘In Your Eyes’ og ‘Save Your Tears’, mens overdådigt fyrværkeri fyrede op mod nattehimlen i baggrunden.

Det var den perfekte, filmiske visualisering af de to smukke højdepunkter fra popstjernens ‘After Hours’-album. Og det var samtidig endnu en understregning af The Weeknds status som popstjernen over dem alle – lidt ligesom hans optræden til MTV VMA’s tidligere i år, hvor han spillede ‘Blinding Lights’ fra toppen af en skyskraber.

Men lige så overdådig, optrædenen var rent visuelt, lige så spøjs så Abel Tesfaye ud i ansigtet. Eller rettere: Lige så spøjst var det, at man slet ikke kunne se hans ansigt.

For canadieren optrådte med bandage rundt om hele hovedet, så han mest af alt lignede en mumie. Det er selvfølgelig en forlængelse af det hærgede look, sangeren har dyrket i over et år nu. Men det her er næsten lidt for meget af det gode.

Man får lyst til at spørge sig selv: Hvad bliver så det næste? En optræden på krykker? Eller med begge arme i gips? Hvornår er nok nok!?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af