Kid Cudi udgiver nyt album på fredag – Pop Smoke, Skepta og Phoebe Bridgers gæster

Kid Cudi udgiver nyt album på fredag – Pop Smoke, Skepta og Phoebe Bridgers gæster
Kid Cudi. (Foto: Michael Hickey/Getty Images)

På det seneste har han lavet musik med både Kanye West, Travis Scott og Eminem, men det er efterhånden fire år siden, at Kid Cudi sidst udgav et soloalbum, nemlig ‘Passion, Pain & Demon Slayin” fra 2016. Nu annoncerer rapperen omsider udgivelsesdatoen for sit næste album – og det er allerede på fredag.

‘Man on the Moon III: The Chosen’ hedder albummet, der altså langt om længe afslutter trilogien, som startede i 2009 med ‘Man on the Moon: The End of Day’ og blev udbygget året efter med ‘Man on the Moon II: The Legend Of Mr. Rager’.

Kid Cudi har lagt albumcover og tracklist op på Instagram, og her ses det, at den nye plade består af 18 numre. Undervejs gæster afdøde Pop Smoke, Trippie Redd, Skepta og, noget overrawkende, indiemusikeren Phoebe Bridgers.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af