Pete Davidson og Timothée Chalamet tager tykt pis på Soundcloud-rap i ‘SNL’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En ny sketch i ‘Saturday Night Live’ kunne snildt være den helt rigtige (dog humoristiske) repræsentation af, hvordan hiphop betragtes nu til dags.

I weekenden debuterede Timothée Chalamet som ‘SNL’-vært, og selv om vi kort bevægede os ind på ovenstående hiphop-sketch i vores opsamling af skuespillerens værtsrolle, kræver den alligevel lidt ekstra opmærksomhed.

I sketchen spiller Chalamet og ‘SNL’s Pete Davidson henholdsvis Guaplord og $mokecheddathaassgetta fra en Soundcloud-rapduo ved navn Xanmob, der deltager i en XXL Rap Roundtable, hvor Questlove er med (som sig selv), mens Punkie Johnsom spiller Queen Latifah.

Hiphop anno 2020 er emnet for debatten, og allerede i gæsterne – de fiktive, de ægte og de ægte, der spilles af komikere – ligger konflikterne på lur.

Da værten, der spilles af Ego Nwodim, spørger, hvad der repræsenterer hiphop i dag, kommer der intellektuelle og velovervejede svar. Queen Latifah understreger, at »det er kulturen«, mens Questlove supplerer: »Hiphop handler om den lyriske tradition i Amerika«.

Til gengæld handler det for Xanmob om »The Yet«, og hvad det så end er, kan de to rappere knap nok forklare: »Skrrt skrrt«, lyder det egentlig bare.

Da de to Soundcloud-rappere bliver spurgt om, hvem der har haft indflydelse på deres hiphopkarriere, svarer Chalamet: »Jeg kan godt lide Fall Out Boys«.

I sidste ende er TikTok, en hæslig sang – sjovt nok også kaldet ‘Yet’ – og milliarder af streams årsagen til Xanmobs succes, og da de endelig spiller nummeret, slår det klik for Questlove, der slår dem begge i gulvet.

»Det var, hvad vi alle havde lyst til at gøre«, siger værten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af