6ix9ine sammenligner sig selv med Joker i trailer til dokumentaren ’Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’

6ix9ine sammenligner sig selv med Joker i trailer til dokumentaren ’Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’
6ix9ine i 'Gooba'-videoen.

»Jeg tror, at hvis jeg døde i dag, ville jeg blive en legende,« erklærer Tekashi 6ix9ine, hvilket afføder spørgsmålet: »Berømt eller berygtet?«. »Berygtet,« lyder rapperens svar.

Sådan indledes traileren til den nye Rolling Stone-dokumentar ’Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’. Den nye dokumentar, der er instrueret af Karam Gill, består af tre afsnit, der stiller skarpt på den kontroversielle rappers historie og baggrund: et forsømt, usikkert barn, der voksede op og blev en grænsesøgende hiphop-artist med seriøs tæft for SoMe-selviscenesættelse og trolling – for endelig at gå hen og blive den nok mest forhadte kunstner i hiphopkredse (eller rettere: i snart sagt alle kredse).

I traileren sammenligner 6ix9ine sig selv med Joker – Batman-skurken, som vi med Todd Phillips’ 2019-originfilm lærte at føle med til trods for hans skurkagtige udvikling. »Det er ligesom Joker: Han er the bad guy, men du forelsker dig bare i ham,« lyder det fra 6ix9ine i traileren.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’er fortalt af Giancarlo Esposito, som vi bedst kender fra ’Breaking Bad’, ’Better Call Saul’ og ’The Mandalorian’.

Filmen lander i kølvandet på Hulus dokumentar om selv samme rapper, ’69: The Saga of Danny Hernandez’, der fik premiere i november. ’Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’ får premiere via Showtime den 21. februar.

 »Superhelte dør altid. Skurkene dør aldrig. Jeg vil være en skurk,« lyder den sidste kommentar fra 6ix9ine i traileren. Hvad han helt præcis baserer denne tese på – udover måske lige ’Joker’-filmen – skal vi ikke kunne sige.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af