Surprise: Ny 6ix9ine-dokumentar er ude nu, men kun i USA – se traileren

Surprise: Ny 6ix9ine-dokumentar er ude nu, men kun i USA – se traileren
6ix9ine. (Foto: 6ix9ine / Instagram)

Nogle gange sker der ting her på jorden, der er så langt ude, at én dokumentar simpelthen ikke er nok.

Sådan var det med den katastrofale (men også pænt komiske) Fyre Festival, hvor massevis af mennesker blev lokket af Instagram-influencere til at købe adgang til en luksusfestival, der så viste sig at være ren svindel. Det kom der både en Netflix- og en Hulu-dokumentar ud af.

Nu er det samme åbenbart ved at ske med 6ix9ine.

Rapperen er kendt som hiphoppens største troll og genrens mest kontroversielle kunstner, og det har indtil videre ført til talrige artikler, en podcastserie hos Spotify, og så har Rolling Stone lavet en dokumentarserie (‘Supervillain: The Making of Tekashi 6ix9ine’) om ham, der har premiere i starten af 2021.

Det er dog ikke den eneste dokumentar om rapperen, der er blevet lavet, og ligesom i Fyre-eksemplet er det pudsigt nok platformen Hulu, der står for den konkurrerende produktion: ’69: The Saga of Danny Hernandez’. Du kan se traileren her.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hulu har faktisk – overraskende nok – allerede nu lagt hele dokumentaren op på deres tjeneste.

Filmen kan dog ikke ses her til lands endnu, og det er usikkert, om den nogensinde kommer til Danmark, da Hulu jo er en amerikansk platform. Pt. er der i hvert fald ingen forlydener om, at dokumentaren kommer til dansk streaming.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af