6ix9ine-sagaen indtil videre: Soundvenues hiphop-podcast guider til verdens mest hadede rapper

6ix9ine-sagaen indtil videre: Soundvenues hiphop-podcast guider til verdens mest hadede rapper
6ix9ine. (Foto: 6ix9ine / Instagram)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Standard-vært Kristian Karl er simpelthen smuttet på bryllupsrejse, så denne uge er der ikke en helt ny episode. Men bare rolig: Vi har bikset noget særligt sammen til jer alligevel!

I anledning af, at 6ix9ine har udgivet sit første album i næsten to år, har vi nemlig lavet et afsnit, der fortæller historien om verdens mest kontroversielle (læs: hadede) hiphopartist frem til nu.

I denne uge bringer vi således både et klip fra vores store 6ix9ine-podcast fra maj måned, hvor vi kortlægger New York-rapperens karriere sammen med Soundvenues musikredaktør Christian Wolkoff.

Og vi bringer vores interview med Sleiman fra 2019, der snakker om sine egne meget mærkelige oplevelser med 6ix9ine. Den dansker rapper fortæller blandt andet om dengang, han mødte rapperen i Milano og købte et gæstevers for over 600.000 kroner – som han efterfølgende ikke måtte udgive.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forhåbentlig kan den her podcast på den måde fortælle historien om 6ix9ine. I næste uge er vi så tilbage med en normal episode, hvor vi blandt andet snakker om rapperens nye album.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af