Soundvenues hiphop-podcast diskuterer omtalt liste: Er det her virkelig årets 10 bedste nye rappere?

Soundvenues hiphop-podcast diskuterer omtalt liste: Er det her virkelig årets 10 bedste nye rappere?

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Hvert år holder hiphopscenen vejret, når magasinet XXL peger på de bedste nye rappere. I år er valget faldet på de her 10 heldige artister: Polo G, Lil Tjay, Jack Harlow, Chika, Calboy, Lil Keed, Fivio Foreign, Rod Wave, Baby Keem, NLE Choppa, Mulatto og 24kGoldn.

Er det virkelig årets bedste nye rappere? Hvad siger valget af netop de kunstnere om hiphopscenen lige nu? Og har nogen af dem potentialet til at blive fremtidens helt store rapstjerne?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst, Lille Høg, i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Lille Høg har produceret for alle fra Tessa til Michael Williams, og er desuden altid top opdateret på, hvad der foregår på hiphopscenen.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Vi peger på nogle navne, XXL har overset, og så teaser Lille Høg et nyt album fra det danske talent Olivver.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af