Verdens mest omtalte rapper: Soundvenues hiphop-podcast analyserer 6ix9ines comeback

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Man kan vist helt roligt sige, at hiphoppen aldrig har oplevet et comeback som 6ix9ines før. I efteråret 2018 havde rapperen nemlig en bande efter sig, og stod samtidig til minimum 32 år i fængsel. Efterfølgende brød han hiphoppens største tabu, og vidnede i retten mod sin tidligere bande.

Nu er han så ude igen – og det er ikke gået stille for sig.

For opmærksomheden enorm ham er enorm: Tekashi, som han kaldes, har slået rekorden for flest seere på Instagram Live og hans nye sang ‘Gooba’ er den hiphopvideo, der er set flest gange i løbet af de første 24 timer på Youtube.

Hvordan i alverden er vi endt her? Kan det virkelig lade sig gøre at en rapper, der har vidnet mod sine tidligere samarbejdspartnere, er genrens mest omtalte person? Og hvordan har 6ix9ine helt præcis orkestreret det her utrolige comeback?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med denne uges gæst Christian Wolkoff i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Christian Wolkoff er musikredaktør hos Soundvenue.

Derudover: Kidd er tilbage med en ny lyd, Lil Durk har lavet et ekstremt stærkt album og en række rappere disser 6ix9ine heftigt.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af