TopGunn gæster Standard: »Medina drak sig ikke ned. Men det gjorde mig og Branco!«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

TopGunn har lige udgivet albummet ‘SAS’, der blandt andet gæstes af Medina og Branco, og som allerede hitter heftigt. Men samtidigt med udgivelsen annoncerede flyselskabet, som værket er opkaldt efter, massefyringer – og albummets intro handler desuden om at lukke restauranten MASH ned, hvilket selvsagt er en umulighed for tiden.

Hvordan har det været at udgive sådan et album midt under en pandemi? Hvorfor blev ‘SAS’ oprindelig udskudt? Og hvad skal TopGunn bruge sommeren på, nu hvor alle koncerter er aflyst?

De spørgsmål taler Kristian Karl om med rapperen i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast, hvor TopGunn også taler om albummets tilblivelse, og afslører, om hans albumcover egentlig er en homage til Drakes ‘Views’.

Derudover: Musikredaktør Christian Wolkoff ringer ind til podcasten med en update på musikverdenens tackling af coronakrisen, og diskuterer Post Malone og Travis Scotts virtuelle events.

Standard udkommer (også under coronakrisen!) en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af