Artigeardit rapper sine tre yndlingsvers fra ‘Idiot’ i Standard – Soundvenues hiphop-podcast

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Alt er det samme hos Artigeardit, men samtidig er alt også forandret. For selvom den unge rapper fra København fortsat skaber dén poetiske, småmelankolske form for storby-rap, der er blevet hans kendetegn, er Ardit (som han hedder) samtidig også blevet større end nogensinde. Han er blevet en ægte rapstjerne.

Er det her så Artigeardits store stjerne-moment? Hvilken retning går han egentlig i på det nye album ‘Idiot’? Og hvor placerer dén udgivelse Artigeardit på den danske hiphopscene?

De spørgsmål taler værterne Kristian Karl og Mads Viktor om med Artigeardit i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast. Og så leverer den unge rapper oven i købet sine tre yndlingsvers fra albummet ‘Idiot’ live i studiet.

Derudover: Young Thug kommer til Roskilde, Eminem har udgivet endnu et album og Akon har fået sin egen by i Senegal med sin egen valuta.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af