Soundvenues hiphop-podcast: Bliver man træt af Drakes mange ansigter på ’Dark Lane Demo Tapes’?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Det er som om, Drake vågner hver dag, og tænker: Hvilken Drake har jeg lyst til at være i dag? Sådan føles det i hvert fald på det seneste opsamlingsmixtape ‘Dark Lane Demo Tapes’, hvor vi får både UK-Drake, sad-Drake, mumble-Drake, drill-Drake og trap-Drake.

Fungerer den nye udgivelse på trods af de mange stilskift? Hvilken lyd behersker den canadiske stjerne bedst? Og er Drake måske ved at miste magien en smule efter så mange år på toppen af hiphoppen?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: 6ix9ine forbereder sit comeback, danske natklubber bløder under coronakrisen og så er dansk hiphop ved at vågne op igen med udgivelser fra TopGunn, Kidd, Noah Carter, Baby Bino og Artigeardit.

Standard udkommer (også under coronakrisen!) en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af