Ingen store koncerter lige foreløbig? Soundvenues hiphop-podcast diskuterer de nyeste coronaprognoser

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Vi har hørt de samme advarsler igen og igen: Coronakrisen kommer til at vare længere, end vi lige tror. Og der kan godt gå meget lang tid, før vi nærmer os noget, der ligner normaltilstanden. Men alligevel håber spillesteder og kunstnere på at kunne levere liveoplevelser allerede i september.

Kan det på nogen måde blive til virkelighed, eller bliver der lukket ned for livekoncerter i endnu længere tid? Og hvor dyster er prognosen for fremtiden, nu hvor Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut har meldt ud, et der måske skal praktiseres social distance i et år endnu?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Derudover: DaBaby har udgivet sit tredje album på lidt over et år, Travis Scott holder et event i Fortnite og så kan du vinde en weekend i selskab med Drake.

Standard udkommer (også under coronakrisen!) en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af