Soundvenues hiphop-podcast: Er der for meget fiske-sex på Fraads’ nye album?

Soundvenues hiphop-podcast: Er der for meget fiske-sex på Fraads’ nye album?
Fraads. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Fraads har altid givet et særdeles sanseligt og følsomt bud på dansk hiphop, men på deres nye album ‘FRaaaDS’ er de syret helt ud. Der er både fantasy-karakterer, magisk realisme og aquatiske sexscener.

Fungerer den her konceptuelle, magiske hiphop? Hvordan skal man forstå Fraads’ fantasy-symbolik? Og bliver det egentlig for meget, når nogle af de her erotiske aquatrap-tracks føles som sexscener med en fiskemand?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i det nye afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Nas har udgivet et overraskende stærkt album, Vega åbner op for sidde-koncerter og Megan Thee Stallion siger, at det var Tory Lanez, der skød hende i fødderne.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af