Azealia Banks’ morbide fascination fortsætter: Fremviser 6-årig piges kranie

Azealia Banks’ morbide fascination fortsætter: Fremviser 6-årig piges kranie
Azealia Banks 2015. (Foto: Chelsea Lauren/Getty Images for NYLON)

Azealia Banks chokerede sine følgere, da hun for et par uger siden kogte sin afdøde kat med henblik på at udstoppe den og udsmykke dens kranie.

Det mærkværdige optrin var åbenbart ikke en enlig svale. I et nyt interview med det australske program ‘Kyle and Jackie O Show’ fremviste den kontroversielle rapper et andet morbidt klenodie: Kraniet af en seksårig pige, der var død af slag mod hovedet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Interviewerne spørger hende, hvorfor i alverden hun har lyst til at eje en død piges kranie, hvortil Banks svarer, at hun elsker knogler og respekterer efterlivet: »Jeg tror, at koglerne holder en persons energi«.

Hun fortæller desuden, at hun ofte besøger videnskabelige researchsider, hvor man kan købe menneskekranier.

Og selvom den noget anderledes interesse har overrasket og forarget på de sociale medier, mener Banks ikke, at der er noget outreret i hobbyen: »Jeg ved ikke, hvad du tænker, der sker, når du går ind på en medicinskole og ser et kranie eller et skelet. Det er præcis det samme, der er sket«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af