Azealia Banks har kogt sin kat: »Kære kattekilling, tak for alt«

Azealia Banks har kogt sin kat: »Kære kattekilling, tak for alt«

De seneste år har New York-rapperen Azealia Banks skabt mindst lige så mange overskrifter for sin til dels mærkværdige adfærd som for sin musik.

Hun har således blandt andet afsløret, at hun dyrker hekseritualer derhjemme, og hun har startet beef med alle fra Russel Crowe til Rihanna og Cardi B. Hun var også en af de få rappere, der støttede Donald Trump.

Men den seneste historie, der har skabt en mindre nedsmeltning på hiphop-Twitter, tager alligevel prisen. Azealia Banks har nemlig tilsyneladende gravet sin døde kat op og kogt den.

»Lucifer 2009-2020. Min kære kattekilling, tak for alt. En legende. Et ikon«, skrev hun blandt på sit Instagram-opslag, hvor hun altså tilbereder katten Lucifer, der døde for tre måneder siden. Opslaget er siden slettet, men videoen er at finde flere steder rundt omkring på de sociale medier.

Reaktionerne på kattekogningen har været delte. Der har selvfølgelig været masser af memes. Men der har også været folk, der har påpeget, at Azealia Banks har kæmpet med sit mentale helbred, og måske ikke har det for godt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af