Det ser ud til, at Branco har fjernet den kontroversielle svenske rapper Yasin fra sit album

Det ser ud til, at Branco har fjernet den kontroversielle svenske rapper Yasin fra sit album
Branco. (Foto: Victor Jones)

Det var både et scoop og et kontroversielt valg, at Branco havde svenske Yasin med som gæst på sangen ‘Jiggy’ fra sit nye album ‘Baba Business 2’.

Et scoop, fordi Yasin er Sveriges nok største rapper lige nu, og også er et stort navn i Danmark. Men kontroversielt, fordi Yasin har siddet i fængsel for våbenbesiddelse, sidste år var anklaget for mord (hvor han blev frikendt), samt senest er blevet anholdt for at have kidnappet en anden kendt svensk kunstner.

Nu ser det dog ud til, at Branco har fjernet Yasin fra ‘Jiggy’ – den svenske artist er ikke længere at finde på sangen, hverken på Youtube eller Spotify.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ifølge en repræsentant fra Brancos pladeselskab, Sony, skyldes fjernelsen af Yasin dog ikke det faktum, at det for nylig er kommet frem, at Yasin er blevet anholdt for kidnapningen af en anden svensk artist.

Branco udgav sit album nytårsdag, mens svenske Expressen den 3. januar bragte historien om, at Yasin altså er anholdt i forbindelse med en kidnapning. Den svenske avis rapporterer, at rapperen risikerer 18 års fængsel, men at han nægter sig skyldig.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af