Sveriges største rapper er anholdt for at have kidnappet en anden kendt svensk kunstner

Sveriges største rapper er anholdt for at have kidnappet en anden kendt svensk kunstner
Yasin. (Foto: via Instagram/Yasin)

Yasin, den nok største svenske hiphopkunstner lige nu, er netop blevet anholdt for at have kidnappet en anden stor svensk artist, skriver svenske Expressen. Det sker, efter at rapperen sidste år blev frikendt for en mordanklage, som han var fængslet for i begyndelsen af 2020.

Ifølge den svenske avis skulle Yasin have lokket den anden artist til et musikstudie, hvorefter denne blev kidnappet samt truet med pistoler og knive. Det hele skulle være blevet dokumenteret med fotos, der senere blev spredt på de sociale medier.

Endnu er det ikke bekræftet, hvem den kidnappede artist var, men mange antager, at det er den svenske rapstjerne Einár, da han blev kidnappet sidste år, hvorefter der blev spredt fotos af hændelsen. Der er blandt en større tråd på Reddit, der trækker den forbindelse.

Yasin har udgivet to storhittende album i 2020 og har domineret de svenske hitlister på samme måde som Gilli eller Branco gør det herhjemme. Senest var han faktisk også med på Brancos ‘Baba Business 2’-album, hvor han gæster sangen ‘Jiggy’.

Yasin risikerer 18 års fængsel, skriver Expressen. Rapperen nægter sig skyldig i forbrydelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af