Branco er klar med ‘Baba Business 2’ – hør det nye album

Branco er klar med ‘Baba Business 2’ – hør det nye album
Branco.

Branco fejrede nytåret med udgivelsen af sin imødesete opfølger til det internationale gangster-epos ‘Baba Business’ fra 2019.

‘Baba Business 2’ landede ved midnat og består af 20 sange, der byder på features fra blandt andre Sivas, Stepz, Trey & Zay og den britiske rapper Nafe Smallz.

Størstedelen af albummet er produceret af Tobias Aldin Jensen og Joshua Joseph Kofi Osei Duncan, mens Reza Forghani også har været inde over en række sange.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det nye album følger op på Brancos vilde 2020, hvor han endnu en gang dominerede de danske hitlister og stilede efter et internationalt gennembrud. Blandt andet med fællesalbummet med Gilli, ‘Euro Connection‘, som vi her på siden havde med på listen over årets bedste danske album.

Han blev desuden anerkendt af den danske musikbranche, da han vandt hele fire priser ved årets Danish Music Awards, herunder hovedprisen for bedste udgivelse (‘Euro Connection’) samt årets solist.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af