Drake udskyder udgivelsen af ’Certified Lover Boy’

Drake udskyder udgivelsen af ’Certified Lover Boy’
Drake. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

’Certified Lover Boy’ lader vente på sig. I nat (dansk tid) delte Drake en Instagram-story, hvori han annoncerede, at han udskyder udgivelsen af sit kommende sjette album.

Årsagen til udskydelsen er, at Drake stadig er ved at komme sig efter den knæoperation, han undergik i oktober: »Jeg havde planlagt at udgive mit album denne måned, men mellem operation og genoptræning har min energi været dedikeret til at komme ovenpå«.

Selvom Drake fortsætter med at fortælle, at han er kommet på benene igen efter operationen, og at han har det godt, erklærer han, at ’Certified Lover Boy’ ikke udkommer i januar. Dog slutter han af med at forsikre om, at det i det mindste bliver i 2021 – hvilket ganske vist lige så vel kan være om to uger eller 11 måneder, men lad os håbe på førstnævnte mulighed snarere end sidstnævnte.

»Jeg ser frem til at dele det med jer alle sammen i 2021,« lyder det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af