Grimes vil gerne rejse til Mars og støtter ikke kommunisme, fortæller hun i Twitter-Q&A

Grimes vil gerne rejse til Mars og støtter ikke kommunisme, fortæller hun i Twitter-Q&A
Grimes. (Foto: Eli Rusell Linnetz)

Grimes er mange ting, men aldrig kedelig. Hun virker altid befriende ærlig og fascinerende excentrisk, uanset om hun speedtalker om menneskehedens fremtid i en robotstyret verden, eller fortæller om sine ærligt talt sindssyge madvaner. Og så har vi ikke engang nævnt at hun har en baby ved navn ‘X Æ A-12’, eller sådan noget, sammen med verdens rigeste mand.

Så ja, selvfølgelig er der kommet en hel del interessante ting frem, nu hvor hun har holdt en slags Q&A med sine følgere på Twitter.

Her har musikeren blandt andet afsløret, at et nyt album er tæt på at være færdigt, og at hun har lavet en masse ting med Weeknd-produceren Illangelo. Grimes fortæller desuden, at hun samarbejder med Caroline Polachek, og at hun ville være åben for at lave musik med blandt andre Travis Scott og Doja Cat.

I den mere excentriske ende af spørgsmålsspektret svarede Grimes også, at hun ikke støtter kommunisme, samt at hun gerne ville sendes til Mars, når hun bliver 50 – på trods af, at hendes liv som marsbo primært ville bestå af »manuelt arbejde«.

Inden afrejsen vil hun dog bede sin milliardærkæreste Elon Musk om at uploade hendes sind til en kunstig krop. Som man jo gør.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af