New York Times står bag dokumentar om Britney Spears og #FreeBritney – se traileren

New York Times står bag dokumentar om Britney Spears og #FreeBritney – se traileren
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

De seneste år har der været vilde spekulationer om, hvorvidt Britney Spears er fanget i en uretfærdig situation.

Siden hendes offentlige mentale sammenbrud i 2008 har popstjernen nemlig været frataget kontrollen over sin familie, økonomi og karriere. I stedet har en officiel værge – primært hendes far – reelt haft magten over Britneys liv og karriere.

Det har fået Spears’ støtter til at samle sig i #FreeBritney-bevægelsen, der prøver at få omstødt ovenstående ordning. Men de seneste opdateringer i sagen er ikke opmuntrende for aktivisterne. De har nemlig lydt på, at sangeren ikke må få en ny værge på trods af, at hun altså har udtalt, at hun ikke ønsker, at han skal kontrollere hendes liv.

Nu har ingen mindre end New York Times meldt sig på banen i diskussionen. Den hæderkronede avis har således annonceret dokumentaren ‘Framing Britney Spears’, der omhandler hele sagen. Den udkommer 5. februar i USA og på streamingtjenesten Hulu.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af