Premiere: Barbros intime popballade går lige i hjertekulen

Premiere: Barbros intime popballade går lige i hjertekulen
Barbro. (Foto: Cecilie Bøcher Carlsen)

Det var med stor ærgrelse, at vi i sommer kunne berette, at den lovende, danske trio Jenny gik i opløsning efter to glimrende singler.

Nu er der dog godt nyt fra Elze Barbro Kuypers – det ene medlem af det hedengangne band – der netop har sluppet sin første single som soloartist, ‘I’m Fine’.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Under kunstnernavnet Barbro synger hun intime popballader om store følelser med inspiration fra blandt andre Fiona Apple og Cat Power. ‘I’m Fine’ åbenbarer det skrøbelige, akustiske rum, som Barbros smukke vokal boltrer sig i – kun akkompagneret af guitar – med en ærlig tekst om at sætte sig selv i sårbare situationer, der nok skal gå i hjertekulen.

Singlen står i skærende kontrast til Jennys fandenivoldske rebelpop, men ifølge Barbro viser ‘I’m Fine’ den lyd, hun har søgt mod over de seneste år – uden at turde vise den frem.

I en pressemeddelelse lyder det: »Barbro slipper nu buret af instrumenter og forventninger, og står for første gang frem med sin musik, som hun startede med at skrive til sig selv, og som handlede om at sige fra og få den selvrespekt, hun nu har opnået«.

Barbro er i år udtaget til Vegas talenthold og til april giver hun efter planen koncert hos spillestedet. Senere på året udgiver hun sit debutalbum.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af