Det lovende danske band Jenny går i opløsning efter to stærke singler

Det lovende danske band Jenny går i opløsning efter to stærke singler
Jenny. (Foto: Tue Blichfeldt/Soundvenue)

Med to lovende og fandenivoldske singler havde Jenny markeret sig som et band, der i den grad var værd at holde øje med, men nu har den danske trio valgt at gå i opløsning.

»Kære alle, Jenny er ude <3«, skrev trioen på Instagram forleden blot en måned efter, de havde udsendt deres anden single ‘Somethings You’ll Never Know (Unless I Tell U So)’. De bekræfter opløsningen af projektet til Soundvenue.

Jenny bestod af Sophia Hage, Emma Ottsen Knudsen og Barbro Kuypers, og sidste år havde vi deres debutsingle ‘Italia Is the End of the World’ med på vores liste over de allerbedste danske sange fra 2019. For kort tid siden havde vi desuden Jenny med i vores talentserie Soundvenue Springer.

Jenny har skrevet følgende til Soundvenue om bruddet:
»Vi lever i en tid, hvor vi føler, det er påkrævet at vende sig indad og se på sin position i samfundet. Hvad man gerne vil bidrage til, hvad man snakker ind i, og hvordan man kan stille sig selv til rådighed. Jenny er stoppet af hovedsageligt personlige årsager, men vi vil i den forbindelse også opfordre til, at alle, der lytter os, samt andre bands og kunstneriske initiativer og enkeltpersoner, tager sig tid til at træde et skridt tilbage og sætte sig ind i nogle af de samfundsstrukturelle ting, de hver især enten bidrager til eller forsøger at gøre op med. Husk at tale med hinanden og gå ind i det med kærlighed. Yderligere vil vi gerne sige af hjertet tak til alle, der har lyttet, danset og gjort jenny til det, det har været. Det har betydet så meget«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af