Svenske Yasin kommenterer kidnapningsanklage – og udgiver ny musik fra fængslet

Svenske Yasin kommenterer kidnapningsanklage – og udgiver ny musik fra fængslet
Yasin. (Foto: J.Willz)

Det er historien, der har rystet den svenske hiphopscene. Den nok største stjerne i vores naboland, Yasin, er for tiden fængslet på grund af anklager om, at han skal have været med til at kidnappe en anden artist, der også er en af Sveriges største rappere.

Den meget omtalte sag er dog ikke nok til at få rapperen fra Stockholm-forstaden Rinkeby til at stoppe med at udgive musik. Yasin har nemlig netop udgivet ep’en ‘Del två’, der består af fire nye sange.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udgivelsen kommer efter et exceptionelt produktivt 2020, hvor den svenske stjerne udgav hele to album, der begge dominerede store dele af Sveriges Spotify-chart.

‘Del två’ er dog ikke det eneste, Yasin har delt. Den kidnapningsanklagede kunstner har også postet et Instagram-opslag, hvor han kommenterer de omstændigheder, der gør, at han har siddet bag tremmer siden anholdelsen nytårsaften.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg var uskyldig dengang, og jeg er uskyldig nu«, skriver Yasin blandt andet med hentydning til den nuværende sag samt en mordanklage fra 2020, som han blev frikendt for.

»Det er ikke første gang, jeg hører fyrværkerier byde det nye år velkommen fra en celle, det er ikke første gang jeg fejrer min fødselsdag med knækbrød og smør«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af