Tessa er klar med nye datoer og større format for debutkoncerter – lover »kæmpe fucking spektakel«

Tessa er klar med nye datoer og større format for debutkoncerter – lover »kæmpe fucking spektakel«
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

Der gik kun to minutter fra Tessa annoncerede sine første headlinerkoncerter i sommer til de var udsolgt.

Koncerterne blev aflyst som følge af den anden nedlukning i december, men nu er Tessa klar med nye datoer og et endnu større format: Til oktober kan du opleve den unge rapkomet i henholdsvis K.B. Hallen og Aarhus Congress Center.

I en pressemeddelelse udtaler Tessa: »Jeg græder virkelig, når jeg tænker på de her debutkoncerter. Det seneste år har alt været mærkeligt og cancelled. Efter aflysningen af mine koncerter i december har vi lige trukket vejret og afventet situationen. Men nu er vi klar til at annoncere med et kæmpe fucking spektakel. Det her bliver the real deal. Jeg glæder mig helt afsindigt til at spille min musik LIVE for jer – og jeg er allerede gået i knivskarp træning«.

Tessa bringer over 10 stærke singler med sig, mens hun formentlig også vil have udgivet sin imødesete debut-ep, når vi når efteråret.

Billetterne sættes i salg mandag den 25. januar via tessaokay.dk.

Tessa
Aarhus Congress Center
2. oktober 2021
Billetpris: TBA

K.B. Hallen
9. oktober 2021
Billetpris: TBA

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af