Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – dansk pop er i topform

Ugen har budt på masser af ny musik – fra Billie Eilish og Rosalía til Hans Philip og Chinah. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – dansk pop er i topform
Chinah. (Foto: PR)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Chinah ‘Mysterious’

Mens vi tålmodigt venter på en albumtoer fra Chinah, serverer den danske electropoptrio dette eftertænksomme, indadskuende stykke forvrænget synthpop. Og som sangtitlen lægger op til, sørger Chinah for dejligt meget mystik i lyden.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Kamma ‘Drowning’

Det danske artpopstjerneskud Kamma er på vej med debut-ep’en ‘Momentary Emotions’, der er produceret af ingen ringere end Sune Rose Wagner. ‘Drowning’ er spækket med drama og tunge overvejelser, hvilket munder ud i et storladent afsluttende omkvæd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. DJ Danny ‘On a Mountain’

PC Music-produceren Dannyt L Harle udgiver 21. februar et album betitlet ‘Harlecore’. Her påtager han sig fire personaer med hver sin unikke lyd: DJ Danny, MC Boing, DJ Mayhem og DJ Ocean. Med ‘On a Mountain’ møder vi førstnævnte, der her befinder sig et euforisk sted mellem drum’n’bass og melodisk trance.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Uden Ord ‘Et klart eksempel (Der ved cyklerne)’

Tværfløjte, storbypoesi og skævvredne trommerytmer er nogle af de essentielle ingredienser i den nye single fra den progressive poptrio Uden Ord. Sangen leder op til gruppens debutalbum ‘Eventyr’, der lander 5. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Trey & Zay ‘Bunda’

Afrotrap-duoen Trey & Zay fik øjeblikkelig succes, da de sidste år debuterede med fodbold-bangeren ‘Daramy’, og med ‘Bunda’ får vi vestegnsrappernes blot tredje single. Sangen er propfyldt med levende flows og vidunderligt overlegen attitude.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Body Meat ‘Ultima’

Glitchpopgruppen Body Meat befinder sig i den spændende, mere r’n’b-klingende ende af genren. Men der er også hentydninger til hyperpop, hiphop og sågar gruppens fortid i mathrock. Deres nye sang ‘Ultima’ er virkelig uortodoks, og den får os til at forvente uafbrudt manisk vildskab, når deres ep ‘Year of the Orc’ udkommer 16. marts.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Hans Philip ‘Somendrøm’

Hans Philip bryder endelig tavsheden med denne melankolske, underspillede popsang, der har fået premiere på den tyske YouTube-platform Colors. Det er en varm komposition, der fornemt fremviser Hans Philips evner som både sanger og sangskriver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Billie Eilish & Rosalía ‘Lo Vas A Olvidar’

HBO-hittet ‘Euphoria’ bliver i sit andet særafsnit soundtracket af ingen ringere end Billie Eilish og Rosalía. Her hører vi begge sangere på både spansk og engelsk, og de lyder begge intet mindre end intense.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Dopha ‘Forget Your Name’

Dopha har endelig udgivet sit imødesete debutalbum ‘The Game’, og her finder vi den følsomme guitarballade ‘Forget Your Name’. Og hvis Dopha ikke tidligere var mester i at have følelserne helt uden på tøjet, er hun det da om noget på dette nummer, der nok vil blive setlistens helt store lighter-i-vejret-sang, når hun igen kan give koncerter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Cassandra Jenkins ‘Hard Drive’

19. februar får vi ‘An Overview on Phenomenal Nature’, det andet album fra Cassandra Jenkins. Hun leder op til dette med det instrumentalt sprælske spoken word-nummer ‘Hard Drive’, hvor en medrivende tankestrøm fører dig igennem Jenkins’ følelsesunivers.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af