Danske Trey & Zay hylder FCK-spiller på afrotrap-bangeren ‘Daramy’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Trevor og Ezaiah er to barndomsvenner fra Vestegnen, der laver musik som Trey & Zay, og de har netop præsteret en højeksplosiv knaldperle af en sang.

Afrotrap-bangeren ‘Daramy’ minder om den franske rapper MHD’s storhit ‘Afro Trap Part 3 (Champions League)’ – fra det hæsblæsende tempo i sangen til de mange fodboldreferencer. Det er en sang, der sprudler af energi, lidt som en ung fodboldspiller, der stadig er legesyg og udisciplineret.

Og apropos fodbold: Sangen er dedikeret til deres ven Mohamed Daramy, der spiller for FCK, og videoen er fuld af fodboldtrøjer, hurtige driblinger og dansetrin. Det er en exceptionelt energifyldt og gennemført billedside, der er svær ikke at blive revet med af.

‘Daramy’ er pudsigt nok ikke den første afrobeats-lænende sang, der vrimler med FCK-referencer. Icekiid lavede allerede ‘Gulddans’ tilbage i 2017. Begge sange er festlige tracks, der opfordrer til dans, men hos Trey & Zay er tempo og intensitet skruet en del mere op, mens Icekiids nummer var mere tilbagelænet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af