Video: Icekiid fejrer F.C. Københavns mesterskab med ‘Gulddans’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Søndag var der sidste spillerunde i Superligaen, og efter en 2-0 sejr over Sønderjyske kunne spillerne fra F.C. København løfte klubbens 12. mesterskabspokal (selv om titlen har været sikret et stykke tid).

Icekiid har i den anledning lavet en hyldestsang til fodboldholdet og deres nye mesterskab, og på nye single ‘Gulddans’ refererer sangeren fra Cannibal Records blandt andet til spillerne Youssef Toutouh og Mathias ‘Zanka’ Jørgensen, som nu har fået et nyt guldtrack at danse til.

Tracket er produceret af M.O.R.A.D & Slow-Mo, og ideen til det hele er blevet eksekveret af Icekiid, Cannibal Records og Andreas Højberg Andersen, der er fotograf for F.C. København og også har lavet musikvideoen, der er optaget i FCK’s omklædningsrum, på Nedre C og på taget af Parken.

Icekiid fortæller:
»Ideen opstod på grund af det, man har set i Frankrig og i Holland – at fodbolden er ved at fylde mere og mere på den franske og hollandske musikscene. For eksempel har MHD lavet et svedigt Champions League-track, og spillere som Nicolai Jørgensen og Thiago Silva er blevet hyldet i forskellige tracks dernede for nylig. Derfor er det her første skridt i at få fodbolden ind på den nye, danske musikscene – og en hyldest både til klubben og ikke mindst København«.

Se musikvideoen til ‘Gulddans’ øverst, og se Icekiid optræde sammen med FCK’s spillere til søndagens guldfest i Fælledparken nederst.

Læs også: Premiere: Artigeardit og Icekiid slår sig sammen i fællesvideo til ‘Ik for børn’ og ‘Brandvarm’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af