Ét særligt moment fra The Weeknds Super Bowl-show har affødt massevis af memes

Ét særligt moment fra The Weeknds Super Bowl-show har affødt massevis af memes
The Weeknd til Super Bowl i 2021. (Foto: Mike Ehrmann/Getty Images)

Det var det helt store show, The Weeknd rullede ud, da han spillede til Super Bowl i nat – sangeren havde både medbragt en masse bandageindsvøbte dobbeltgængere og flot fyrværkeri. Men det er nu ikke de elementer, som nattens mange memes især har grebet fat i.

Nej, internettets vittighedsmaskineri er i stedet blevet forelsket i et kort intermezzo i The Weeknds set, hvor han farer vild i en slags gylden, casino-agtig labyrint, mens ‘Can’t Feel My Face’ starter.

Dén scene spiller videre på den større historie, The Weeknd har fortalt gennem sine seneste mange musikvideoer og performances, hvor han gang på gang har mistet kontrollen i et Las Vegas-agtigt univers.

Men det ser samtidig også bare ret sjovt ud, når popstjernen skal lade som om, han bliver totalt forvirret. Og hans reaktion matcher samtidig en følelse af at være overvældet og desorienteret, som mange kan genkende.

Der er således memes, der sammenligner sangerens reaktion med følelsen af at være blevet væk fra sin mor i supermarkedet. Men reaktionen kan sådan set sættes sammen med en masse andre scenarier, der fremkalder den slags stressede situation, som The Weeknds ansigts illustrerer så perfekt. Se bare med forneden.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af