Se The Weeknds storslåede Super Bowl-show med dobbeltgængere og strygersymfoni

Se The Weeknds storslåede Super Bowl-show med dobbeltgængere og strygersymfoni
The Weeknd til Super Bowl i 2021. (Foto: Mike Ehrmann/Getty Images)

Efter det seneste års vilde musikvideoer og liveoptrædener, hvor The Weeknd har været ude på hedonistiske glidebaner – det ene øjeblik pakket ind i blodtud og bandager, det næste med et nyt foruroligende plastikansigt – var forventningerne høje til nattens Super Bowl-halvlegsshow, hvor The Weeknd skulle indtage Raymond James Stadium i Florida.

The Weeknd lagde hårdt ud med ’Starboy’ og ’The Hills’, hvorpå han gik ind i et lysende lille spejlkabinet, hvor han til tonerne af ’Can’t Feel My Face’ blev omringet af dobbeltgængere med bandagerede ansigter.

The Weeknd kom desuden omkring ’I Feel It Coming’, ’Save Your Tears’, ’Earned It’ (med masser af strygere), ’House of Balloons’ og slutteligt storhittet ’Blinding Lights’ – med et væld af blændende fyrværkeri bag canadieren og hans dobbeltgænger-hær.

Op til showet afslørede The Weeknd (via bl.a. The Wrap), at han har lagt syv millioner dollars i opsætningen – af egen lomme, vel at mærke.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af