Slowthai og Skepta genskaber gyserklassikere i videoen til deres nye samarbejde: ’Cancelled’

Slowthai og Skepta genskaber gyserklassikere i videoen til deres nye samarbejde: ’Cancelled’
Slowthai som 'American Psycho's Patrick Bateman i musikvideoen til 'Cancelled'. (Foto: Screenshot)

Slowthai og Skepta har netop delt deres nye fælles nummer: ’Cancelled’. Et nummer, der allerede blev teaset tilbage i efteråret, men som nu er landet i sin fulde, fierce (dog relativt korte) længde.

De to briter har sat nummeret i verden med en tilhørende veloplagt video, hvor de tager os med tilbage til et par uforglemmelige gyserklassikere – med referencer til alt fra ’American Psycho’ og ’The Texas Chainsaw Massacre’ til ’Candyman’ og ’Nightmare on Elm Street’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hele videoen indledes af en ny verison af Budweisers ’Scream’-inspirerede 90’er-reklame, hvor nogle kammerater ringer sammen og råber »wassup« til hinanden – et udbrud, der hurtigt blev enerverende smitsomt i popkulturen. I Slowthai og Skeptas version er wassup’et dog blevet erstattet med et »wagwan« (eller what’s going on?, om man vil).

‘Cancelled’ er Slowthai og Skeptas andet samarbejde – det første, ’Inglorious’, kan høres på Slowthais første album, ’Nothing Great About Britain’. ’Cancelled’ ventes at lande på Slowthais kommende andet album, ’Tyron’, der lander allerede denne fredag den 12. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af