The Weeknd har et pænt mærkeligt kælenavn

The Weeknd har et pænt mærkeligt kælenavn
The Weeknd.

Abel Tesfaye er en af verdens største popstjerner. Han har senest udgivet det virkelig stærke og ekstremt succesfulde album ‘After Hours’, hvor han samtidig udfoldede en ambitiøs visuel historie gennem sine musikvideoer og optrædener. Om under en uge skal han spille til Super Bowl, hvilket er en markør for endelig superstjernestatus i USA.

Alt kører altså for The Weeknd. Men der er altså én ting ved den canadiske superstjerne, der er alt andet end glamourøs, fortæller sangeren i et nyt interview hos Billboard. Nemlig hans kælenavn.

»De kalder mig Diapers, fordi jeg hele tiden skifter mening«, fortæller Abel Tesfaye i det interview. Altså: De kalder ham Bleer, antageligvis fordi han skifter mening lige så ofte, som man skifter ble på en baby.

Hvilket jo til dels giver mening, samtidig med at det også bare er virkelig underligt. For der er jo masser af ting, der ændrer sig ofte. Så hvorfor lige Bleer?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af