Manden bag The Weeknds nye ansigt deler billeder fra mareridts-makeoveren

Manden bag The Weeknds nye ansigt deler billeder fra mareridts-makeoveren
The Weeknd i 'Save Your Tears'-musikvideoen.

The Weeknd har med sin nye video til ’Save Your Tears’ skrevet sig ind i adskillige uskyldiges mareridt. I videoen til ’After Hours’-tracket optræder han nemlig med et splitnernyt skamferet ansigt, der lignede resultatet af overambitiøs plastikkirurgi for en mindre formue.

Afsløringen af ansigtet kom i kølvandet på en mystisk optræden til sidste års American Music Awards, hvor han havde ansigtet dækket af bandager. Med ’Save Your Tears’ skrev The Weeknd således videre på sit foruroligende narrativ med et look, der er svært at slå ud af hovedet.

Men hvis man alligevel er blevet nysgerrig omkring, hvordan i alverden det lykkedes The Weeknd at undergå den vilde transformation, kan man tjekke ind hos manden bag mester-makværket: Prosthetic Renaissance Makeup-FX Studio-designer Mike Marino.

Mike Marino viser tilblivelsen frem via Instagram: fra den grove grundskulptur til de mindre bestanddele af The Weeknds vilde transformation. Her kan man se de fire proteser, der udgør The Weeknds vanvittige fjæs i musikvideoen.

Vi vidste jo godt, det bare var makeup det hele, men helt ærligt: Det er meget rart at få syn for sagen alligevel, ikke?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af