Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – danske talenter og stærk debutsingle fra ny hiphopduo

Ugen har budt på masser af ny musik – stort og småt. Vi giver dig et overblik over de bedste nye numre her.
Top Tracks: Hør ugens 10 bedste nye sange – danske talenter og stærk debutsingle fra ny hiphopduo
Parix Texas. (Foto: Saru Hagher)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Noname ‘Rainforest’

Over et varmt bossanovabeat gør Noname lige præcis det, hun er bedst til: At fyre den ene truthbomb af efter den anden med påfaldende sindsro. Nummeret vil formentlig være at finde på hendes næste album, ‘Rainforest’, der udkommer i løbet af i år.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Glitchi ‘WTT20’S’

Dansk-amerikanske Glitchi debuterer med denne abstrakte single, der både trækker på hyperpops kompromisløse vokaler og dancemusikkens puls. Sangen er en forløber for Gltichis debut-ep ‘Welcome to the Twenties’, der udkommer 21. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Pop Smoke ‘AP’

Pop Smoke-lageret er fyldt med stærke posthume numre, der indkapsler hvorfor han var drill-genrens nok mest lovende navn. ‘AP’ stammer fra soundtracket til den kommende film ‘Boogie’, hvor Pop Smoke nåede at spille en basketballspiller ved navn Monk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Barbro ‘U Think I’m Strange??’

Barbro, der førhen var medlem af støjpopbandet Jenny, fortsætter ufortrødent sin solokarriere med denne folkballade. Med assistance fra kontrabas og bratsch får Barbros lyd lige det nærvær, som deres sangskrivning kræver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Omar ‘Brormand’

Efter i årevis at have sluppet den ene solide single efter den anden, gav den danske rapper Omar os denne uge sit første forsøg med ep-formatet. Derfra er vi særligt glade for ‘Brormand’, der viser Omar fra sin mest omsorgsfulde side.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Julie Pavon ‘Jealous’

I 2020 debuterede Julie Pavon med den poppede housebanger ‘Herd Animals’, og i netop intersektionen mellem house og pop finder vi også ‘Jealous’. Vi glæder os til den debut-ep, hun så småt har varslet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Paris Texas ‘Heavy Metal’

Den amerikanske hiphopduo Paris Texas har på deres debutsingle et rigtig spændende, industrielt udtryk, der leder tankerne hen mod konstellationer som Clipping og Injury Reserve. Det er en bidende lyd, der kun gør os nysgerrige efter mere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Alice Phoebe Lou ‘Dirty Mouth’

Den sydafrikanske singer/songwriter Alice Phoebe Lou lader op til sit tredje album, ‘Glow’, der udkommer 19. marts. Det gør hun med den energiske, jangly single ‘Dirty Mouth’, der bare er umulig ikke at komme i lidt godt humør af.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Nana Jacobi ‘Farer vild i mit hoved’

Nana Jacobi går en mere synthbaseret vej på sit første dansksprogede album, ‘Magnet Sky’, og åbningsnummeret viser fornemt, hvor godt skiftet er lykkedes for hende. Det bygger stilfuldt op med basgang fra WhoMadeWhos Tomas Høffding, og med beatskiftet halvvejs inde bliver det en ret så bjergtagende oplevelse.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Kevin Gates ‘Wishing in Morocco’

‘Wishing in Morocco’ er et højdepunkt på Baton Rouge-rapperen Kevin Gates’ seneste udgivelse, ‘Only the Generals, Pt. II’. Med den rolige guitar og det tunge trapbeat er sangen et klasseeksempel på, hvordan Gates er mester i at finde stedet, hvor det hårdkogte og det følsomme krydser hinanden.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af