Billie Eilish giver efter for konspirationsteorier: Det var en paryk!

Billie Eilish giver efter for konspirationsteorier: Det var en paryk!
Billie Eilish (med paryk!) til årets Grammy-show. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Billie Eilishs billede af sine nye afblegede og blonde lokker er på to dage blevet et af de mest likede opslag i Instagrams historie: 19,4 millioner likes hedder scoren i øjeblikket.

Nogle fans havde dog forudset den nye frisure, da der i forbindelse med søndagens Grammy-show (hvor Eilish havde en bøllehat på) begyndte at dukke konspirationsteorier op på TikTok, som hævdede at popstjernen gik med paryk.

Nu kommer Billie Eilish konspirationsteorierne i møde – og det på selvsamme medie, hvor de startede.

I en ny TikTok-video sat til tonerne af Rosalía-samarbejdet ‘Lo Vas A Olvidar’ løfter Eilish nemlig op i en sort og neongrøn paryk, så man kan se hendes rigtige hårgrænse, inden hun bryder sammen af grin.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med afsløringen ude af verden er der kun ét stort spørgsmål tilbage i denne her sag: Hvorfor gik Eilish overhovedet med paryk?

Vores bud er, at det nye blonde hår effektivt skal signalere en ny æra i hendes karriere, som er planlagt til at starte nu. Det nye album må være på vej.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af