En konspirationsteori på TikTok havde for længst forudset Billie Eilishs nye hår

En konspirationsteori på TikTok havde for længst forudset Billie Eilishs nye hår
Billie Eilish til Vanity Fairs Oscar-fest. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Nogle fangrupper er besatte af, hvem deres idol dater. Andre, som #FreeBritney-bevægelsen, har teorier om, at deres forbillede sender hemmelige signaler gennem Instagram-opslag. Og så er der dem, der samler sig på TikTok for at undersøge spørgsmålet om, hvorvidt Billie Eilish går med paryk.

Og nu hvor Billie Eilish har et lille ‘break the internet’-moment på grund af sin nye, blonde hårfarve, viser det sig faktisk, at parykdetektiverne (måske) havde ret fra start af.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

TikTok-fansene havde nemlig luret, at sangeren måske skjulte noget på hårfronten. Eilish havde for eksempel udtalt, at hun ville farve sit hår efter udgivelsen af dokumentaren ‘The World’s a Little Blurry’ – for alle ved jo, at når en popstjerne udgiver et nyt album, følger der som regel også et nyt look med.

Derfor lød teorien på, at hun allerede havde farvet sit hår for længe siden, men skjulte det under parykker og hatte. Den teori blev understøttet af TikTok-videoer, der viste, at det lignede sangerens grønne hår var en paryk.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@billie_eilish_oconnell19

sorry if it’s too fast but tell me ur opinion in the comments 🖤#billieeilish #fypシ゚viral #BILLIEEILISH #merch #xyzbca #blowthisup #wig #skirt #fy #b

♬ My future A cappella – 💚SHELBY 🖤

Samtidig blev fansene yderligere mistænksomme, da Eilish dukkede op til Grammys med hovedbeklædning.

Nærmest som om, hun havde noget at skjule…!

Billie Eilish til Grammy Awards 2021. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

Nu har Billie Eilish som nævnt afsløret sit nye, blonde hår. Ligesom TikTok-fansene havde forudset. Så vi kalder det her for endnu en stor sejr for musikrelaterede konspirationsteorier.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af