Billie Eilish bruger hele sin Grammy-takketale på at sige, at en anden skulle have vundet

Billie Eilish bruger hele sin Grammy-takketale på at sige, at en anden skulle have vundet
Billie Eilish til Grammy Awards, 2021. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Billie Eilish kunne køre hjem fra nattens Grammy-uddeling med hele to priser, men den ene statuette skulle faktisk have været vundet af en anden kunstner – i hvert fald hvis det stod til den unge popstjerne selv.

Eilish vandt Record of the Year for sangen ‘Everything I Wanted’, men på scenen brugte hun (næsten) hele sin takketale på at pointere, hvordan Megan Thee Stallion rent faktisk havde fortjent prisen for sit ‘Savage’-remix med Beyoncé som gæst.

»Megan girl, jeg havde tænkt mig at skrive en tale om, hvordan du fortjener denne her, men så tænkte jeg: ‘De kommer aldrig til at vælge mig, den er hendes’«, starter Eilish.

»Du fortjener denne her. Du havde et år, hvor du var ustoppelig. Du er en dronning, og jeg har lyst til at græde, når jeg tænker på, hvor meget jeg elsker dig. Du er så smuk, så talentfuld, du fortjener alt i verden. Jeg tænker på dig konstant, jeg hepper altid på dig – du fortjener den virkelig, denne her går til dig«, siger Billie Eilish fra talerstolen flankeret af bror Finneas, inden hun også kort siger tak for selve prisen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Andre nominerede til Record of the Year var blandt andre Beyoncé med ‘Black Parade’, Dua Lipa med ‘Don’t Start Now’ og Doja Cat med ‘Say So’.

Ud over denne pris vandt Billie Eilish også en Grammofon-statuette for Best Song Written For Visual Media, selvfølgelig for James Bond-sangen ‘No Time to Die’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af