Det var »det mest beskidte øjeblik i Grammy-historien« – Fox News er i chok

Det var »det mest beskidte øjeblik i Grammy-historien« – Fox News er i chok
Megan Thee Stallion og Cardi B til Grammy Awards 2021. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

De seneste år er Grammy Awards blevet kritiseret for at være et gammelt og forstokket prisshow, der helst spiller de sikre kort fremfor at tage chancer. Men der var i hvert fald én optræden til årets prisuddeling – der fandt sted søndag nat og tirsdag aften vises på TV 2 Zulu og TV 2 Play – der var alt andet end forsigtig.

Nemlig Cardi B og Megan Thee Stallions ‘WAP’-optræden, der blandt andet er blevet kaldt »sandsynligvis det mest beskidte øjeblik i Grammy-historien« af musiksitet Stereogum – hvilket i konteksten absolut skal forstås positivt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det siger måske sig selv, at en sang som ‘WAP’, der vitterligt handler om »wet-ass pussy«, ikke ville være lige så pæn og poleret, som Grammy Awards normalt er – også selv om sangen altså blev censureret heftigt.

Men det var alligevel fantastisk, at Cardi B og Megan Thee Stallion gik all-in på sangens sextema med både koreografi i en seng samt en gigantisk stilethæl, der fungerede som stripperstang.

Det er dog ikke alle, der er oppe at ringe over optrædenen. I hvert fald ikke på den gode måde. Fox News-værten Tucker Carlson har således anklaget de to rappere for »bevidst at nedbryde vores kultur og skade vores børn«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er altså tæt på, at Cardi og Megan anklages for at være skyld i den vestlige civilisations sammenbrud. Om det er helt så galt, kan du endnu ikke se (officielt) på Youtube, men Grammy Awards vises altså på Zulu og TV 2 Play tirsdag aften klokken 20.40. Showet kan efterfølgende ses i 14 dage på TV 2 Play.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af