En af Sveriges største rapstjerner anklaget for at planlægge bombeangreb mod en anden rapper

En af Sveriges største rapstjerner anklaget for at planlægge bombeangreb mod en anden rapper
Yasin. (Foto: J.Willz)

Sagen om den svenske rapper Yasin har lige taget endnu en opsigtsvækkende drejning. Musikeren har siddet fængslet siden nytårsaften, fordi han er mistænkt for at have kidnappet en anden af Sveriges største hiphopkunstnere.

Nu er Yasin blevet formelt tiltalt i retten, og her fremgår det, at han ikke kun er anklaget for at medvirke til kidnapningen, men at han også er tiltalt for at planlægge et bombeangreb mod kidnapningsofferet. Det rapporterer den svenske avis Aftonbladet.

Ifølge anklagemyndighederne prøvede Yasin og de 11 andre tiltalte at afpresse den anden kunstner for tre millioner svenske kroner efter kidnapningen og planlagde derfor et bombeangreb foran dennes lejlighed for at presse ham til at udbetale beløbet. Bomben betegnes som »særdeles stor« og er beslaglagt af politiet.

Der er samtidig også kommet flere detaljer omkring kidnapningen frem. Ifølge tiltalen er der således endnu en anden rapper samt en tidligere landsholdsspiller i fodbold involveret. De er dog ikke navngivet.

Samtidig fremgår det af tiltalen, at kidnapningsofferet blandt andet blev frataget et Rolex-ur til en værdi af 302.000 svenske kroner, samt at han blev ydmyget, fotograferet, bagbundet og skåret i ansigtet.

Yasin nægter sig skyldig i anklagerne. Så sent som i weekenden vandt han prisen for Årets Kunstner til P3 Guld i Sverige.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af