Justin Bieber deler de dybsindige tanker bag sine tatoveringer: »Flyv over ‘the bullshit’«

Justin Bieber deler de dybsindige tanker bag sine tatoveringer: »Flyv over ‘the bullshit’«
Justin Bieber. (Foto: Mike Rosenthal)

Justin Bieber er en intens person. Han kan godt lide de støre følelser og de store armbevægelser.

Det gælder for sangerens musik, hvor den dedikation til patos netop har ført til et stærkt nyt album i form af ‘Justice’, og det gælder også i forhold til hans tatoveringer. Sidstnævnte kan man nu læse om hos Vogue, hvor popstjernen deler de dybsindige tanker bag tusserne.

De forskellige dyr, han har tatoveret, er eksempelvis ikke bare flotte skabninger, men symboler på noget større.

Bjørnen repræsenterer således hvile: »Uanset hvor stærk og robust bjørnen er, så går den også altid i hi, hvilket er virkelig vigtigt. Os mennesker, vi kører bare på uden at hvile, og det kan gøre os udmattede og tomme«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Løven symboliserer – ikke overraskende – noget lidt mere udfarende. Den repræsenterer at have et løvehjerte: »Vær frygtløs, modig, stærk«, som Bieber siger.

Men vent, der er flere dyr endnu – faktisk bærer popstjernen rundt på en hel zoologisk have. Her er hans tanker om fuglen: »Den skal minde mig om de gaver, Gud har givet mig – og at jeg skal flyve over the bullshit«.

Apropos Gud: Selvfølgelig får vi også Biebers tanker om korset, der både pryder hans krop og det seneste albumcover.

»Korset er et symbol på min tro og en påmindelse om, hvad Gud måtte gennemgå for at rette op på alt det, der var i stykker«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af