Premiere: Martha Elisabeths smukke artpop dyrker mødet mellem kontraster

Premiere: Martha Elisabeths smukke artpop dyrker mødet mellem kontraster
Martha Elisabeth. (Foto: Otto Ravn)

Der sker mange ting i Martha Elisabeths nye single ‘Aware’: Fra trap-trommer og manipulerede stemmer til diskret fingerspil og en flot vokal.

Ja, der er mange kontraster på spil, og det er da også meningen.

»Med mit musikalske univers undersøger jeg kontraster. Uden mørket var der intet lys. Diametrale modsætninger, som alligevel indeholder så meget af hinanden. Manden og kvinden. Lykken og sorgen. Alt hvad der er skævt, mørkt og mærkeligt, gør mig nysgerrig, og når så denne skævhed blandes med æstetisk skønhed og poesi, så bliver det for alvor interessant – i mødet mellem kontrasterne«, udtaler den 22-årige sanger, sangskriver og danser Martha E. Z. Vesterskov i en pressemeddelelse.

Martha Elisabeth har indtil den nye ‘Aware’ – der handler om »at have tankemylder som et struktureret kontrolmenneske« – udgivet to singler, som er produceret og indspillet i samarbejde med Eigil Pock-Steen Jørgensen. Den nye single udkommer officielt 19. marts og ledsages også af en musikvideo. En ep er på vej.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»I videoen undersøger jeg kropssprog og dans i forlængelse af musikken. Rebene symboliserer min trang til kontrol, som skaber stilstand – bogstavelig talt at føle sig bundet. Højen hvorpå træerne står symboliserer cirklerne, jeg farer vild i. Træerne symboliserer en tryghed – noget vi kan læne os op af, trodse tyngdekraften og vide, at den holder os fæstnet til jorden. Hver medvirkende danser symboliserer et tankemylder og forvirring«, fortæller Martha Elisabeth om videoen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af