Se den otte år gamle Quadron-livevideo, som Drake sampler på ny sang

Se den otte år gamle Quadron-livevideo, som Drake sampler på ny sang
Coco O. (Foto: Maria Thornfeldt)

Drake har netop udgivet den nye ep ‘Scary Hours 2’, og på nummeret ‘Lemon Pepper Freestyle’ har superstjernen og hans producere samplet ingen andre end den danske duo Quadron, der udgøres af Coco O. og Robin Hannibal.

‘Lemon Pepper Freestyle’ sampler Quadron-nummeret ‘Pressure’, men det er faktisk ikke studieindspilningen fra duoens selvbetitlede debutalbum, der bliver brugt.

Drake og producerne Boi 1da og AP har nemlig samplet denne liveudgave fra 2013, har Soundvenue fået bekræftet af Coco O.’s pladeselskab – og den akustiske version adskiller sig markant fra den soulglade og uptempo original fra 2009.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rick Ross er med som gæsterapper på ‘Lemon Pepper Freestyle’, og derudover byder ‘Scary Hours 2’ på to andre nye Drake-tracks – det ene med Lil Baby på visit.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af