Selma Judith har udgivet den første single fra kommende debutalbum – hør ‘Some Folklores’

Selma Judith har udgivet den første single fra kommende debutalbum – hør ‘Some Folklores’
Selma Judith. (Foto: Agnes Vera Kaufmann)

Selma Judith havde gang i et opsigtsvækkende gennembrud i slutningen af 2010’erne. Den danske artist udgav en stribe stærke sange og spillede blandt andet på Roskilde Festival i 2019 samt var på turné med Jada. Men den seneste tid har der faktisk været ret stille omkring kunstneren.

Nu er der dog endelig landet ny musik fra Selma Judith, som i mellemtiden er blevet signet hos Sony.

Den nye single hedder ‘Some Folklores’ og viser endnu engang, at sangeren ikke er bange for at kaste sig ud i uventede eksperimenter. Her er således både ukonventionelle rytmer og en næsten Björk-agtig vokal.

‘Some Folklores’ er desuden den første forsmag fra et kommende debutalbum. »Den er meget symptomatisk for hele albummet, fordi der er flere verdenshjørner og rytmer, som trækker i forskellige retninger«, fortæller Selma Judith via en pressemeddelelse. Hun uddyber:

»Det gør den meget fri. Jeg har villet skabe et rum, hvor vi krydsede genregrænser og lod musikken tage sin plads. Blandt andet ved at give de forskellige instrumentalister plads til at træde frem og fortælle deres ordløse historier. Som violinen i ’Some Folklores’«.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af