Premiere: Goss og Selma Judith synger westernduet i videoen til ‘Fighting For the Gospel’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Guitaren på Goss’ nye single sender ens tanker mod en god gammel western. Sådan en med Clint Eastwood, der fløjter ensomt i horisonten – og ja, der er altså også Morricone-klingende cowboy-fløjt at finde på ‘Fighting For the Gospel’.

Westernstemingen er naturligvis sat i en moderne popkontekst, og med som gæst er Selma Judith, der både gæster sangen og musikvideoen, hvor mikrofonkabler bliver til lassoer i det grønne skær, som præger den visuelle side.

Singlen følger op på den galopperende single ‘Blood’, som vi kårede til den femtebedste danske sang i 2019, og sammen giver de indtrykket af, at man godt kan finde Stetson-hatten og læderstøvlerne frem for at fejre debutalbummet fra Goss, som vi virkelig glæder os til.

Hvis man har lyst til at høre både ‘Fighting For the Gospel’ og ‘Blood’ live, spiller Goss koncerter den 6. november på Radar i Aarhus og den 7. november på Hotel Cecil i København.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af