Brockhampton deler trackliste og features til nyt album – varsler opløsning senere i år

Brockhampton deler trackliste og features til nyt album – varsler opløsning senere i år
Brockhampton. (Foto: Ashlan Grey)

Brockhampton udgiver deres sjette studiealbum, ‘Road Runner: New Light, New Machine’, den 9. april. Nu har hiphopgruppen løftet sløret for tracklisten, der tæller en perlerække af features som A$AP Rocky, A$AP Ferg, Charlie Wilson og Jpegmafia.

Mere bemærkelsesværdigt er det dog, at gruppens frontperson, Kevin Abstract, ud af det blå har annonceret, at Brockhampton udgiver to album i 2021, der samtidig vil være deres sidste. Hvornår det andet album lander, melder historien ikke noget om.

At gruppen er på vej i opløsning er givetvis kommet som et chok for en del inkarnerede fans, men det er værd at bemærke, at gruppen allerede i 2017 sagde det samme om deres album ‘Saturation III’, der som bekendt blev fulgt op af ‘Iridescence’ i 2018, ‘Ginger’ i 2019 og nu ‘Road Runner’.

Brockhampton udgav i sidste uge det kommende albums første single, ‘Buzzcut’ med Danny Brown som feature. På Twitter har Kevin Abstract lovet, at der udkommer endnu en single i aften.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af