Det mytiske indiefænomen Jai Paul genskaber sin Myspace-profil og deler ny sang

Det mytiske indiefænomen Jai Paul genskaber sin Myspace-profil og deler ny sang
Jai Paul.

Tilbage i 2011 blev den elektroniske indiepopmusiker Jai Paul et storhypet navn med singlerne ‘BTSTU’ og ‘Jasmine’. Men da hans i forvejen forsinkede debutalbum i 2013 blev leaket til omverdenen, tog det fuldstændigt pusten fra ham.

Derfor holdt Jai Paul pause fra at udgive musik i hele 7 år, indtil han i 2019 kom ud med to nye singler og en officiel genudgivelse af den ufærdige debutplade.

Nu fejrer den mytiske brite, at der er gået 10 år, siden gennembrudssinglen ‘BTSTU’ blev udgivet. Det gør han ved at genskabe sin gamle Myspace-profil på domænet btstu.com.

Inde på det nostalgiske site finder man en musikafspiller, der, foruden jubilæumssinglen ‘BTSTU’ og en håndfuld sange fra det leakede album, også indeholder en hidtil ikke udgivet sang ved navn ‘Super Salamander’.

Desuden er der i websitets kildekode blevet gemt to remixes af debutsinglen, som en Reddit-bruger har fundet frem, og som kan downloades ovre hos The Fader.

Betyder disse nostalgisøgende livstegn så, at der er ny Jai Paul-musik på vej? Som sædvanlig med den mytiske producer og sanger må man nok bare vente med meget stor tålmodighed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af