‘The Simpsons’-parodi med Benedict Cumberbatch vækker vrede hos ‘The Smiths’-forsanger Morrissey

‘The Simpsons’-parodi med Benedict Cumberbatch vækker vrede hos ‘The Smiths’-forsanger Morrissey
'The Simpsons'-afsnittet 'Panic on the Streets of Springfield'. (Foto: screenshot)

For et par dage siden lagde Benedict Cumberbatch stemme til karakteren Quilloughby i ‘The Simpsons’-afsnittet ‘Panic on the Streets of Springfield’, og det er ikke faldet i god jord hos en vis britisk sanger.

Quilloughby-karakteren er en deprimeret sanger fra 1980’ernes Storbritanien, som i afsnittet agerer Lisas imaginære ven. Han synes at være en parodi på Morrissey, ligesom titlen på afsnittet nok refererer til singlen ‘Panic’ af bandet The Smiths, som Morrissey var forsanger i. Og virkelighedens Morrissey er ingenlunde fan af parodien.

»Beskyldninger kommer typisk fra personer med et vanvittigt behov for at at være vigtige, de opererer ikke på et særligt højt niveau. At være manuskriptforfatter på ‘The Simpsons’, for eksempel, kræver tydeligvis kun fuldstændig ignorance«, skriver Morrissey i et åbent brev på sit eget website.

»Hadet mod mig fra skaberne af ‘The Simpsons’ kalder åbenlyst på en retssag, men den vil kræve flere penge, end det er muligt for mig at mønstre, for at kunne udfordre dem. Jeg har heller ikke et determineret forretningshold af jurister klar til at gå til angreb. Jeg tænker, dette er en generel erkendelse og årsagen til, at jeg bliver så skødesløst og støjende angrebet«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af