The Weeknd har inviteret Ariana Grande med på nyt remix af storhit

The Weeknd har inviteret Ariana Grande med på nyt remix af storhit
The Weeknd og Ariana Grande. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Da Ariana Grande i 2014 hev The Weeknd med på singlen ‘Love Me Harder’, var det første gang, den canadiske r’n’b-crooner for alvor var inde over en hitsingle.

Abel Tesfayes mixtape-trilogi havde gjort ham til en stjerne in spe, men her befandt han sig pludselig i top-10 på den amerikanske singlehitliste – derfra er det kun gået én vej.

Siden ‘Love Me Harder’ har de to superstjerner arbejdet sammen på endnu et Grande-nummer (‘Off the Table’), men nu mødes de i The Weeknds univers på et remix af ‘After Hours’-singlen ‘Save Your Tears’.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Save Your Tears’ har overtaget hitstafetten fra ‘Blinding Lights’, og sangen ligger i øjeblikket nær toppen af både Billboard-listen og Spotify-hitlisten – og det er altså over et år siden, at The Weeknds mesterlige ‘After Hours’ udkom.

Det nye remix med Ariana Grande er helt sikkert tænkt som endnu et boost, der skal holde ild i gryden under ‘Save Your Tears’. Hvem ved, måske den nye udgave kan skyde sangen op på en førsteplads på Billboard-listen, hvor den i denne uge ligger nummer fem?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af